هدف از این تحقیق بررسی تاثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر یادگیری با فرمت docx در قالب 84 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 


فهرست مطالب
تاثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر یادگیری
2-3 تاثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر یادگیری53
2-3-1- توسعه حرفه ای54
2-3-2- فناوري هاي اطلاعاتي و ارتباطي و تأثير آن بر آموزش و يادگيري54
2-3-3- نقش و تأثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر نظام آموزشی56
2-3-4- مزیت‌های بهره‌گیری از فناوری اطلاعات و ارتباطات در تعلیم و تربیت57
2-3-5- انواع آموزش و یادگیری مبتنی برفناوری اطلاعات و ارتباطات60
2-3-5-1- خود یادگیری60
2-3-5-2- یادگیری از راه دور61
2-3-5-3-  کلاس مجازی61
2-3-5-4- یادگیری گروهی62
2-3-6- فناوری اطلاعات و ارتباطات و نقش معلم63
2-4 تحقیقات انجام شده در داخل65
2-4-1- کتاب65
2-4-2- پایان نامه67
2-4-3- مقالات88
2-5- تحقیقات انجام شده در خارج129
2-5-1- کتاب129

 


به دنبال بیداری و آگاهی اخیر در امر گسترش تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات، برخی کشورها مانند استرالیا، ژاپن، مالزی، سنگاپور و آمریکا اقداماتی در زمینه مدارس مبتنی بر ICT یا مدارس هوشمند انجام داده اند. در مدارس هوشمند، تاکید بر این است که آموزش به جای این که شامل فراگیری یکسری اطلاعات گسسته باشد، شامل فراگیری توانایی هایی باشد که دانش آموزان بتوانند علم و دانش خود را مبنای اطلاعات موجود بنا کنند.

 

 

هدف مدارس هوشمند ترویج توسعه متعادل، کمک به یکپارچه شدن دانش، آموزش مهارت ها و ارزش ها، فراهم آوردن نظم، یادگیری های ریشه ای، مداوم و کمک در به دست آوردن صلاحیت برای همراه شدن با عصر اطلاعات است.

 

 

برای آموزش این مهارت به دانش آموزان، باید فعالیت مرکزی مدارس از این شیوه کنونی تغییر یابد و اطلاعات تنها از معلم به دانش آموز انتقال پیدا نکند، بلکه تاکید مدارس براین باشد که دانش آموزان را قادر سازد تا دانش خود را با پرسش، مطالعه، جستجو و اکتشاف در گستره جهانی وب و قاعده سازی، تست فرضیه ها، تمرین مهارت ها و تبادل آموخته های خود را بسازید. (www.ict-edu.ir) اینگونه مدارس اغلب به سرمایه گذاری زیادی در زمینه تشکیلات مالتی مدیا نیاز دارند. 

 

 

بسیاری از معلمان به سختی با استفاده از تجهیزات ICT سازگار شدند و بسیاری نیز هنوز دست به کار نشده اند. حتی در این بین جمع زیادی وجود دارند که هنوز به اهمیت این موضوع پی نبرده اند. برای این که ICT بتواند تاثیر قابل توجهی به عنوان یک ابزار آموزشی داشته باشد، بایستی به فضایی که قرار است در آن پیاده سازی صورت گیرد، توجه شود. 

 

 

معلمان سال های زیادی وقت صرف کرده اند تا بیاموزند چگونه یک برنامه ریاضی را به شایستگی تدریس کنند و حال سیستم انتظار دارد که با چند ساعت آموزش، یک فرد ماهر در زمینه آموزش و ICT داشته باشد. زمان زیادی لازم است تا صرف توسعه این مهارت ها شود؛ حتی بیشتر از آن زمانی که صرف پیاده سازی و تلفیق این مهارت ها با شیوه های آموزشی می شود.