هدف از این تحقیق بررسی مفهوم محافظه کاری و پیامدهای آن با فرمت docx در قالب 44 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

2-1. مقدمه

2-2. مفید بودن اطلاعات مالی

2-3. مفهوم محافظه كاری

2-4 . ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎی ﻣﺤﺎﻓﻈﻪ ﮐﺎری

2-5 . راﺑﻄﻪ ﻣﺤﺎﻓﻈﻪ ﮐﺎری و ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ

2-6 . ﭘﯿﺎﻣﺪ ﻫﺎی ﻣﺤﺎﻓﻈﻪ ﮐﺎری

2-7. دیدگاههای  محافظه کاری

2-7-1. دیدگاه قراردادی

2-7-2. دیدگاه دعاوی حقوقی

2-7-3. دیدگاه تقاضای منظم محافظه کاری

2-7-4. دیدگاه مالیاتی

2-7-5. دیدگاه هزینه های سیاسی

2-7-6. رقابت در بازار

2-8.انواع محافظه کاری

2-8-1. محافظه کاری نامشروط

2-8-2. محافظه کاری مشروط

2-9. اندازهگیری محافظه کاری

2-9-1. معیار عدم تقارن زمانی در شناسایی سود و زیان

2-9-2. معیار محافظه كاری مبتنی بر ارزشهای بازار

2-9-3. معیارهای محافظه كاری مبتنی بر اقلام تعهدی

2-9-4. معیار چولگی منفی توزیع سود و جریانهای نقدی

2-10. عوامل موثر بر محافظه کاری

2-11. رقابت در بازار

2-12. محافظه کاری حسابداری و ساختارهای رقابتی محصولات

2-13. انواع رقابت و محافظه کاری حسابداری

2-13-1. محافظه کاری حسابداری و رقابت برای جلوگیری از ورد رقبای جدید (بالقوه)

2-13-2. محافظه کاری حسابداری و رقابت با  شرکای (رقبای) حاضر در صنعت (بالفعل)

2-14. اندازهگیری رقابت

2-15. تامین مالی و محافظه کاری حسابداری

2-16. پیشینه تحقیق

منابع

 

 

 

هرشبکه ای که خرید و فروش کالاها و خدمات در آن انجام پذیرد بازار نامیده می شود. بازار نباید لزوماً وجود مادی داشته و فضای مشخصی را در بر گرفته باشد. به عنوان مثال بازار، معاملات سهام در سطح جهانی بازاری است که عملیات آن صرفاً از طریق شبکه مخابرات بین المللی انجام می­گیرد و در مجموع جای معینی ندارد. بازار رقابتی به بازاری اطلاق می شود كه در آن تعداد زیادی خریداران و تعداد زیادی فروشندگان مطلع و آگاه، طوری عمل می‌كنند که هیچكدام نمی‌توانند بر سطح قیمت تاثیر بگذارند. قره‌باغیان (1372). در بازار رقابت، شركتها اجباراً باید شیوه‌هایی از تولید را به كار گیرند كه از كمترین میزان هزینه و بالاترین میزان كارایی برخوردار باشند تا به این ترتیب بتوانند به مصرف‌كننده در تحصیل كالایی با كیفیت بهتر و قیمت پائین‌تر كمك كنند. در این حالت منابع كل اقتصاد به شیوه كارآمدتر مورد استفاده قرار گرفته و باعث می‌شود تمام اقتصاد سود ببرد.

 

 

 

باید این نکته را خاطر نشان شد که مفاهیمی مثل بازارهای رقابتی یا انحصاری مفاهیم نسبی هستند. در واقع اگر انواع بازارها را از نظر نوع رقابت دسته بندی کنیم، می­توان گفت انواع بازارها یک طیفی است که یک سر آن بازار رقابت کامل و سر دیگر آن انحصار کامل قرار دارد. در اقتصادهای نوپایی مثل اقتصاد ایران نیز بازارها وصنایع فعال در بورس اوراق بهادار در حال حرکت به سمت رقابتی طیف انواع بازارها هستند. بنابراین تعیین ارتباط بین ساختارهای رقابتی محصولات و محافظه کاری مشروط موضوعی حائز اهمیت به شمار می­رود.

 

 

 

در شرایط عادی رقابت در بازار شامل رقابت برای جلوگیری از ورود رقبای جدید به صنعت مورد فعالیت و رقابت بین شرکتهای فعال در یک صنعت خواهد بود. در حالت اول شرکتها باهم همکاری دارند تا از ورود رقبای جدید به صنعت جلوگیری کنند در حالی که در نوع دوم شرکت­های حاضر در صنعت خاص باهم رقابت خواهند کرد. در هر حال شرکت­ها برای کاهش تهدیدات رقابتی رویه­های محافظه­کارانه در گزارش­گری مالی را در پیش خواهند گرفت.