هدف از این تحقیق بررسی اختلال اضطراب اجتماعی و اختلال وحشت زدگی با فرمت docx در قالب 22 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد


 


فهرست مطالب
اختلال اضطراب اجتماعی و اختلال وحشت زدگی
2-3-2اختلال اضطراب اجتماعی25
1-2-3-2ویژگی های تشخیصی اختلال اضطراب اجتماعی بر مبنایDSM-525
2-2-3-2تصریح کننده های اختلال اضطراب اجتماعی28
3-2-3-2همه گیری اختلال اضطراب اجتماعی29
4-2-3-2پیامدهای عملکردی اختلال اضطراب اجتماعی30
3-3-2اختلال وحشت زدگی31
1-3-3-2 ویژگی های تشخیصی اختلال وحشت زدگی بر مبنایDSM-531
2-3-3-2همه گیری اختلال وحشت زدگی34
3-3-3-2مسایل تشخیصی مرتبط به فرهنگ35
4-3-3-2پیامدهای عملکردی اختلال وحشت زدگی35
5-3-3-2تصریح کننده های حمله وحشت زدگی36
6-3-3-2ویژگی های تشخیصی حمله های وحشت زدگی37
7-3-3-2همه گیری حمله های وحشت زدگی38
8-3-3-2پیامدهای عملکردی حمله های وحشت زدگی39

 


ویژگی ضروری اختلال اضطراب اجتماعی، ترس یا اضطراب مشخص و شدید از موقعیت های اجتماعی است که فرد توسط دیگران مورد ملاحظه قرار می گیرد. در کودکان ترس و اضطراب باید در محیط همسالان اتفاق بیفتد و تنها محدود به تعامل با بزرگسالان نیست ( ملاک الف). هنگامی که در این موقعیت ها قرار می گیرد، افراد از این می ترسند که به طور منفی مورد ارزیابی قرار بگیرند.

 

 افراد نگران هستند که به صورت مضطرب، ضعیف، دیوانه، احمق، ترسناک، غیرقابل دوست داشتن، به نظر برسند. افراد از این می ترسند به نوعی عمل کنند که علایم اضطراب آنها ازجمله شرمندگی، لرزش، عرق کردن، لکنت داشتن در هنگام صحبت کردن، معلوم شود و به طور منفی توسط دیگران ارزیابی شوند( ملاک ب). 

 

 

برخی افراد می ترسند که دیگران را برنجانند و یا در نتیجه مورد طردشدگی واقع شوند. ترس از رنجش دیگران- به طور مثال به وسیله خیره نگاه کردن به دیگری، یا معلوم شدن علایم اضطراب-  ممکن است ترس غالب در افرادی باشد که از فرهنگ های جمع گرا هستند.

 

 

افراد با ترس لرزش دستان ممکن است از خوردن، آشامیدن، نوشتن در جمع خودداری کنند؛ افراد با ترس از عرق کردن ممکن است از مصافحه کردن یا خوردن غذاهای تند اجتناب کنند؛ افراد با ترس سرخ شدن صورت ممکن است از عملکردهای اجتماعی، نورهای روشن یا گفت وگوهای صمیمانه خودداری کنند. 

 

 

موقعیت های اجتماعی اغلب ترس و اجتناب بسیاری را برمی انگیزد (ملاک ج). با این حال، افراد که گاهی در موقعیت های اجتماعی مضطرب می شوند، ممکن است با اختلال اضطراب اجتماعی تشخیص داده نشوند.

 

 

با این وجود، میزان و نوع ترس و اضطراب ممکن است در موقعیت های مختلف، متفاوت باشد (انتظار اضطراب یا حمله وحشت زدگی). انتظار اضطراب ممکن است در پیشاپیش وقوع موقعیت آتی اتفاق بیفتد (همانند نگرانی روزانه از هفته ها قبل درباره مواجه شدن با یک موقعیت اجتماعی). 

 


در کودکان ترس و اضطراب ممکن است به وسیله گریه کردن، کج خلقی، انزوا، در آویختن یا کناره گیری از موقعیت های اجتماعی بروز پیدا کند. افراد اغلب از موقعیت اجتماعی هراس انگیز اجتناب می کنند. به همین ترتیب، موقعیت ها با ترس و اضطراب بسیار شدید تحمل می شود(ملاک د). دامنه اجتناب ممکن است بسیار گسترده (همانند مهمانی نرفتن، اجتناب از مدرسه رفتن) یا محدود (همانند در طول سخنرانی کردن، منحرف کردن توجه به دیگران، محدود کردن تماس چشمی).