هدف از این تحقیق بررسی اضطراب با فرمت docx در قالب 29 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد


 



فهرست مطالب
اضطراب
2-1  اختلال اضطراب جداییseparation anxiety 19
2-2 همه گیر شناسی19
2-3 سبب شناسی20
2-4  تشخیص و ویژگی‌های بالینی21
2-5- سیر و پیش آگهی24
2-6 درمان 24
2-10 اضطراب 31
2-11  علائم اضطراب 36
2-12 بيماري‌هايي كه در اثر اضطراب ايجاد مي‌شود:37
2-13 نظريه‌هاي روانكاوي 40
2-14 اضطراب امتحان44
2-15 اضطراب امتحان و ویژگی‌های شخصیتی46

 

 

اضطراب جدایی یک پدیده رشدی عالم‌گیر انسان است که در بچه های شیرخوار زیر یک سال ظاهر میشود و نشان دهنده آگاهی کودک از جدا شدن او از مادر یا مراقب اولیه است. اضطراب جدایی یا اضطراب بیگانه، اصطلاحی است که برای دوره شیرخوارگی مورد استفاده قرار گرفته، بخشی مورد انتظار از رشد طبیعی است و به احتمال زیاد به عنوان یک پاسخ انسانی که ارزش دوام دهنده زندگی دارد تکامل یافته است.

 

 

ابراز درجاتی از اضطراب جدایی در بچه‌هایی که نخستین بار وارد مدرسه میشوند نرمال شمرده میشود. مع‌هذا اختلال اضطراب جدایی، زمانی تشخیص داده میشود که اضطراب مفرط نا متناسب از نظر رشدی به هنگام جدایی از منبع وابستگی اساسی ظاهر گردد.

 


طبق DSM-IV-TR اختلال اضطراب جدایی وجود حد اقل سه علامت مربوط به نگرانی مفرط در ارتباط با جدایی از فرد مورد وابستگی را ایجاد میکند. نگرانی ممکن است به صورت اجتناب از رفتن به مدرسه، ترس و ناراحتی موقع جدایی، شکایت مکرر نظیر علایم جسمی به صورت سر درد و دل درد به هنگام انتظار جدایی و کابوس مربوط به مسائل جدایی تظاهر نماید.

 


اختلال اضطراب جدایی تنها اختلال اضطرابی است که فعلاً در بخش کودکان و نوجوانان DSM-IV-TR وجود دارد. کودکان واجد علائم اختلال اجتنابی مشمول ملاک‌های تشخیصی DSM-IV-TR برای جمع هراسی یا فوبی اجتماعی میگردند که برای بزرگسالان مورد استفاده قرار میگیرد.

 

 

کودکان و نوجوانان ممکن است با اختلالات اضطرابی در بخش بزرگسالان DSM-IV-TR توصیف شده‌اند از جمله فوبی ویژه، اختلال هراس، اختلال وسواسی-جبری و اختلال استرس پس از سانحه مورد توجه قرار گیرند.